Thursday 13 September 2018

Defy Superstition Day



Prođite ispod merdevina u petak 13. i pri tom u ruci držite potkovicu okrenutu na gore - eto odličnog načina da započnete Dan poricanja sujeverja. Od bacanja soli preko ramena (ukoliko ste je pre toga negde prosuli) do brige o crnim mačkama, ovaj svet je pun sujeverja. Danas vam se pruža priika da vaš racionalni um prevaziđe ove čudne porive da biste konačno dokazali da jedna svraka ili gaženje pukotina na pločniku nemaju ama baš nikakvog uticaja na vaš život.
Napravite žurku na kojoj će gosti, naravno, morati da nose crvene i bele komade odeće zajedno, sedeti za stolom postavljenim za 13 osoba i ostaviti otvorene kišobrane kada uđu u kuću. Ili, zadajte sebi mali zadatak - proverite koliko praznoverica možete da razvejete za sat vremena? Danas je odlična prilika da se suočite sa svojim strahovima, koji se uvek kriju iza ovakvih izmišljotina.


Dan poricanja sujeverja ove godine pada u četvrtak 13 septembra. Iduće, 2019. godine, biće u petak 13. Ukoliko ste nespremni dočekali današnji dan, imate punih 365 dana da se dobro pripremite za naredni. Petak je to...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...